Hirdetés

Most már nem tudni, mikor jelenik meg az Agony

|

A fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a március 30-ára kitűzött megjelenéshez nem képesek tartani magukat.

Hirdetés

Egész régóta az volt az ígéret, hogy márciust a Madmind Studio horrorjátéka, az Agony zárja majd. Most, kicsit több mint egy héttel a tervezett megjelenés előtt a csapat közleményt adott ki, aminek sokan nem fognak örülni.

Hirdetés

A játék Kickstarter-oldalán megjelent poszt szerint szükség van még egy kis időre, hogy platformtól függetlenül minden játékos ugyanazt az élményt kaphassa. Új dátum egyelőre nincs.

A támogatók a kommentek alapján nem túl megértőek. Egyrészt láthatóan nem jól mérték fel, miért fizetnek, másrészt azon pattognak, hogy miért most, a megjelenéshez ennyire közel jelentik be a csúszást, miért nincs új dátum, és egyébként is, hogy képzeli a Madmind, hogy csiszolgatja a játékot és nem hibásan, félkészen adja ki. 

Ahogy lesz bármi fejlemény, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)