Hirdetés

Ahol a szörnyek lazulnak - Hotel Transylvania premier kritika

|

A manapság divatos vámpírmítosz most a családosokat támadja be inkább több, mint kevesebb sikerrel.

Hirdetés

Genndy Tartakovsky sokunk gyerekkorát édesítette meg az olyan vicces, de néhol már ijesztően groteszk meséivel, mint a Dexter laboratóriuma, vagy a Pindúr pandúrok (hogy a Star Wars: Clone Wars-ról ne is szóljak, de az hozott anyag, ugye). Most első egész estés 3D animációs munkájával próbál betörni Hollywoodba, ami látványban és figuráiban megidézi az orosz zseni korábbi munkáit, de az egész alól hiányzik egy valamire való forgatókönyv.

Mert kétségtelenül jópofa ötlet, hogy a horrorfilmekből és rémtörténetekből ismert szörnyek, egy mindentől eldugott kastélyban pihenik ki a hétköznapi fáradalmakat. Lássuk be, hogy a globalizáció és a popkultúra (nem feltétlenül mindig) áldásos tevékenységének hála a mai ifjúság már az anyatejjel együtt szívja magába Drakula, Frankenstein és a többiek történeteit, és nem feltétlenül rémülnének halálra Lugosi Béla delejes tekintetétől, vagy Lon Chaney üvöltésétől (maximum az Alkonyat tinisztárjaitól, de teljesen más okból kifolyólag).

A kritika folytatását a CineStar honlapján olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)