Hirdetés

Aion - Cinematic trailer magyar felirattal

|

Az Ogi.hu egy szép, magyar felirattal ellátott Aion trailerrel lepett meg bennünket.

Hirdetés

Az Aion ugyan hamarosan megjelenik a nyugati piacon is, magyar szerverekre egyelőre ne számítsunk. Nem marad más hátra, mint megtanulni angolul, esetleg németül. Valami miatt ezen országok nagyobb piacnak számítanak, mint kicsiny hazánk.

Mivel egy jó MMO szerves része a sztori, nem árt ha ismerjük a körülményeket, és a világot ahol küzdeni, kalandozni fogunk. Az Aion világa mesterien kidolgoztt, és hála az Aion Hungary csapatának, most magyar felirattal nézhetjük meg, miről is van szó itt tulajdonképpen. Látogassatok el a tv.gamestar.hu Aion csatornájára is jól. A fordítást az Ogi.hu követte el, nekik is köszi!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)