Hirdetés

Aion - Open béta a jövő héttől

|

Az Aion végre célegyenesben, de ha valaki még mindig nem biztos magában, alkalma lesz kipróbálni az NCsoft legújabb üdvöskéjét.

Hirdetés

Sokan a World of WarCraft méltó riválisának tartják az NCsoft legújabb MMO-ját. Az Aion csodaszép grafikával, újszerű harcrendszerrel próbálja csalogatni a játékosokat. Ahogy azt már az MMO játékoknál megszokhattuk, a megjelenés előtt alkalmunk lesz kipróbálni.

A nyugati piacra szánt Aion nyílt bétatesztje szeptember 6-13 között lesz elérhető. A szintkorlát 30 lesz, és az 1.5-ös verzióval játszhatnak a kíváncsi gamerek. Aki komolyan gondolja a vásárlást jól teszi, ha előrendeli a stuffot, mert nekik jófajta ajándékkal kedveskedik az NCsoft. Minden előrendelő két nap előnyt kap a normál vásárlókkal szemben, azaz már szeptember 20-án elkezdhetnek játszani Amerikában. Európában 25. a hivatalos dátum, így 23-tól lesz elérhető az Aion.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)