Hirdetés

Aion - szeptembertől újra a boltok polcain, kiegészítővel

|

Az NCSoft ma jelentette be, hogy az Aion szeptemberben újra megvásárolható lesz, mind Észak-Amerikában, mind Európában.

Hirdetés

A dobozban megtalálható lesz az alapjáték mellett az ingyenes Aion: Assault on Balaurea kiegészítő.

A sajtóközlemény szerint az Assault on Balaurea egy új történetszálat dolgoz fel, melyben a játékosok cselekedetei döntően befolyásolják a világ sorsát, eközben pedig csapatokba verődve kell a Balaurokat, illetve szülőföldjüket elpusztítani, támadásaikat visszaverni. Az Aion új kiegészítője új és felújított instákat és területeket tartalmaz, megnöveli a maximális elérhető szintet, új fegyvereket, tárgyakat, képességeket ad a játékhoz, és immáron a repülés újfajta módjára is képesek leszünk. Hasznos háziállatokat is tarthatunk majd, melyek mindegyike másképp válik segítésgünkre. Az Assault on Balaurea digitális formában szeptember 7-én, a boltok polcain szeptember 10-én jelenik meg Európában. Az Észak-amerikai játékosok dobozos formában már hetedikén megvásárolhatják.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)