Hirdetés

Aion - The Tower of Eternity európai oldal

|

Az NCSoft régóta várt új MMO-jának, az AION - The Tower of Eternitynek eddig nem volt olyan információs oldala, amelyről mi, európaiak is böngészgethettünk volna adatokat.

Hirdetés

Szerencsére azonban ez a helyzet gyökeresen megváltozott, ugyanis a játék egy nagyon dögösen kinéző új oldalt kapott. Az ázsiaias grafikai-beütésű játék a mitikus fantasy sztorik hosszú sorát gyarapítja, legnagyobb szenzációját a repülés erős használata okozza majd - harcolni is lehet majd a levegőben, illetve levegőből lehet támadni földön levő ellenségeket - az AION-ban valós 3D-s a harcrendszer, ami a fantasy MMO-k világában kétségtelen újdonság. Az igéretes grafikájú és játékmenetű AION zenéjét a híres New Age zeneszerző Kinihiko Ryo prezentálja majd. A játék hivatalos európai oldala ide kattintva elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)