Hirdetés

Airline Tycoon 2 - Ismételt bejelentés

|

A Kalypso Media újfent bejelentette, hogy folytatódik a népszerű gazdasági szimulátor.

Hirdetés

Nem, még mindig nem ment el teljesen az eszem, a címben és a leadben leírtak a legteljesebb mértékben megfelelnek a valóságnak. Még mindig zavaros a dolog? Nem baj, olvassatok tovább, s megvilágosodtok.



Az Airline Tycoon 2 első bejelentésére még 2006. május 24-én került sor a Spellbound Entertainment AG részéről (Tudjátok, az a gárda, aki most valami alig ismert Arcania: A Gothic Tale című játékon ügyködik.). A német fejlesztőcsapat elképzelései szerint 2007 második felében jelent volna meg a játék, de végül nem sikerült kiadót találniuk.
Most viszont fellélegezhetnek a rajongók, ugyanis fényes lovú páncélként (khmm) tűnt fel a színen a szintén német Kalypso Media. A korábban nem túl ismert kiadó alig három év alatt küzdötte magát az ország élvonalába, s ma már egyre gyakrabban találkozunk a nevével, s a logójával. A wormsi székhelyű cég megásárolta az Airline Tycoon jogokat, így saját fejlesztőcsapatára, a Realmforge (Ceville, MudTV) bízta a nulláról újraírandó Airline Tycoon fejlesztését.

Vélhetően nem így fog kinézni



A tervezett megjelenés 2011 első negyedévére esik. Ez ugyebár azzal jár, hogy az eddig kiadott képeket, valamint az itt látható trailert semmisnek kell tekintenünk.
Egyébként jól megfigyelhető a Kalypso stratégiája. Már használaton kívüli brandek (Tropico, Airline Tycoon) jogait szerzik meg, valamint csődbe ment fejlesztők, kiadók (Ascaron Entertainment) portfoliójára teszik rá a kezüket. Úgy vélem, ha a Tropico 3 minőségéből indulunk ki, akkor sok aggodalomra nem lehet okunk a cég által birtokolt brandek jövőjét illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)