Hirdetés

Ajándék ArmA 3 Alpha Lite kód a GSO megújulásához

|

Az új GSO elindításának örömére 3000 db ArmA 3 Alpha Lite kódot ajándékozunk nektek, gyertek és vigyétek, amíg van belőle!

Hirdetés

Az ArmA 3 alfatesztjébe eddig csak úgy lehetett bekerülni, ha megvásároltuk a 25€-s ArmA 3 Alpha Packet, esetleg a 40€-s ArmA III Digital Deluxe Editiont, vagy meghívott minket egy már játszó ismerősünk. Most viszont vége a várakozásnak és pénzköltésnek, mivel itt a megújult GSO nagy ajándéka.

Nincs is más dolgotok, mint ellátogatni ArmA 3-as kódigénylő aloldalunkra, ahol rögtön megkapjátok egyedi kombinációtokat, amit a Steam rendszerében lehet regisztrálni, egészen június 18-ig:

Ide azzal a kóddal!

Miután a játék letölti és telepíti magát, rögtön bele is vághattok a kalandokba, viszont néhány megkötéssel: a moddingolás és többjátékos mód nem használható. Sebaj, még így is beleáshatjátok magatokat a nyílt világú taktikai lövöldébe, és visszajelzéseitekkel segíthetitek a fejlesztők munkáját.

Mielőtt rákattintanátok a linkre, érdemes egy pillantást vetni a minimális ArmA III gépigényre:

Operációs rendszer: Win Vista SP2/Win7 SP1
Processzor: Intel Dual-Core 2.4 GHz/AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz 2GB RAM
Grafika: Nvidia GeForce 8800GT/ATI Radeon HD 3830/Intel HD Graphics 4000, 512 MB, DirectX 10
Merevlemez: 10GB szabad hely

Ezzel a kis akcióval szeretnénk megünnepelni az új GSO debütálását, reméljük annyira tetszeni fog nektek, mint nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)