Hirdetés

Ajándék jár azoknak, akik Xbox Live-on nézik a választási vitákat

|

Az Egyesült Államokban jóval nagyobb felhajtás övezi az elnökválasztást, mint a világon bárhol máshol.

Hirdetés

Furcsa dolgot eszelt ki a Microsoft, hiszen nem csak az élményért lesz érdemes Xbox Live-on keresztül figyelemmel követni a választási vitákat.

A jelöltek négy alkalommal igyekeznek meggyőzni mindenkit arról, hogy őket érdemes az elnöki pozícióba helyezni:

Október 3. - Elnöki vita a külpolitikáról
Október 11. - Alelnöki vita
Október 16. - Elnöki vita a belpolitikáról
Október 22. - Elnöki vita

Aki ezek közül legalább hármat megtekint, az alább látható Halo 4 Warrior Avatar ruhával lehet gazdagabb. A sugárzás valószínűleg csak az Egyesült Államok, esetleg Kanada területén lesz elérhető, így itthoni felhasználói fiók használata esetén semmi esély arra, hogy arany harcos ruhába öltözve villoghassunk barátaink előtt. Ha mégis elérhető lenne nálunk, az időeltolódás miatt csak hajnali háromkor nézhetnénk (Keleti parti idő szerint este 9-kor kezdődik), az pedig túl későn/korán van. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)