Hirdetés

Ajándék kódokkal kíván boldog karácsonyt a Star Trek Online

|

Limitált kozmetikai cuccokat és boostereket is bezsákolhatnak most a Star Trek Online rajongók.

Hirdetés

Bár eléggé a radar alatt fut, a Star Trek Online köszöni szépen jól van, nemrég kapott egy méretes frissítést, és egyre több régi játékos is úgy döntött, hogy visszanéz az MMO-ba.

Hirdetés

A fejlesztők éppen ezért úgy döntöttek, hogy megajándékoznak titeket pár exkluzív cuccal. Az alábbiakban találtok 10 Accelerated Officer Training Packot, ami egy cruisert, egy méretes XP boostert és egyéb extrákat is tartalmaz, valamint egy Star Trek Discovery egyenruhát is. Nem akartuk az életeteket bonyolítani különböző regisztrációs felületekkel, úgyhogy bátran kapjatok fel egy kulcsot az alábbiakból, csak jelezzétek kommentben, ha elvittétek.

Accelerated Officer Training Pack:

1. a0ZwdCkJ

2. a4PrqlEc

3. A94c7ly1

4. Aa8sUGbr

5. AdW6XRey

6. AEY5a13C

7. AfLpMY0m

8. ai4n37pq

9. AlxoQZYj

10. amrrYyBV

Star Trek Discovery egyenruha:

0UUQEWu2

Vegyétek, vigyétek, amíg még vannak szabad kulcsok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)