Hirdetés

Ajándékcsomag japánból!

|

A legújabb Scythe szállítmány több, már napvilágot látott terméket is tartalmazott, melyeket szemügyre is vételeztünk.

Hirdetés

A Scythe mérnökei az Orochi-t a maximális teljesítmény elérésére tervezték. Egyaránt megállja a helyét passzív és aktív "módban" is, így ideális lehet minden rendszerbe. A 10 hőcső maximalizálja a hőszállítást a hatalmas hőleadó felületek felé, ezzel lehetővé téve a leghalkabb üzemeltetést. A merevlemezek hűtése sokszor elhanyagolt más alkatrészekéhez képest, ami idő előtti meghibásodáshoz és így igen kellemetlen adatvesztéshez vezethet. A Himuro viszonylag méretes hőleadó felülete viszont gondoskodik, a megfelelő hűtésről. Kompatibilitás terén nem lehet ok panaszra, hiszen 3,5"-os meghajtókból beszerelhetünk S-ATA és P-ATA szabványon kommunikálókat is egészen 10000 rpm-ig.

 

scy.jpg

 

Az eddig csak 120mm-es változatban gyártott igen csendes és hosszú élettartamú szélkeverők immáron 80mm és 92mm-es változatokban is elérhetőek. Az FDB (Fluid Dynamic Bearing) folyadékcsapágyas megoldás halk és megbízható működést biztosít. A Kama FLEX ventilátorokban minden a zajtalanság és a hosszú élettartam körül forog. A Kaze Master 3,5"-os verziója is megérkezett hazánkba, mellyel két ventilátort vezérelhetünk. A termékekről bővebben itt olvashattok, és rendelésre is oldalunkon (ComputerMode) van lehetőség.

 

sc_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)