Hirdetés

Ajtót mutattak a Bodycount fejlesztőinek

|

A jövőben inkább csak autós játékokra fókuszál a Codemasters, miután a guildfordi stúdió FPS-e elhasalt a pénztáraknál.

Hirdetés

A kívül belül megújult szeptemberi GameStar hasábjain olvashattok a Bodycountról, és számos sokkal jobban sikerült játékról. Sajnálatos módon a Guildford Studio alkotásából nem lett egy újabb Black, hiába is reménykedett kiadója, a Codemasters.



Az EGO motorra épülő FPS rombolható környezetével és parázs tűzharcaival akár még kisebb rajongótábort is szerezhetett volna magának, de nem véletlenül jött össze az 51-es MetaCritik-átlag. A játék iránti érdeklődésről sokat elmond, hogy megjelenése hetében épp hogy befért a brit toplista első 40 helyén szereplő cím közé.



Az eredménnyel elégedetlen kiadó (és tulajdonos) 30 napon belül felszámolja a stúdiót, s közleményben adta a nyilvánosság, illetve a befektetők tudtára, hogy a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetnek az autós játékokra, amelyek tekintetében mindig is a legjobbak között lehetett a céget számon tartani.



A 66 távozó munkatársnak egyébiránt azt javasolják, hogy jelentkezzenek a warwickshire-i (Dirt, Grid, F1 Online), ill. a birminghami (F1) stúdióknál. Utóbbinál például egy vadiúj autóversenyzős játék (nem folytatás, nem remake, nem reboot) fejlesztésére egy második csapatot állítanak épp össze.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)