Hirdetés

Akár az új Tomb Raiderbe is bekerülhetne a Call of Duty saját Lara Croftja

|

A klasszikus részek és a legutóbbi trilógia karakterdizájnját ötvözi a Modern Warfare 2 és a Warzone csataterein felbukkanó karaktermodell.

Hirdetés

Holnap, azaz augusztus 30-án veszi kezdetét a Call of Duty: Modern Warfare II és a Call of Duty: Warzone legújabb, immáron ötödik közös szezonja Reloaded címmel. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a fejlesztők egy sor újdonsággal frissítik fel az élményt, köztük a 2020-as Modern Warfare rebootból ismerős Armored Royale játékmóddal, és az ugyanebből az epizódból visszatérő operátorral, Mace-szel. Hozzá csatlakozik még a rapper, 21 Savage, valamint Lara Croft.

A Tomb Raider franchise jellegzetes szerelését viselő hősnője szeptember 9-én válik elérhetővé a Tracer Pack: Tomb Raider Operator Bundle részeként. Aki lecsap rá, az nemcsak a számtalan megpróbáltatást átélt kalandort irányíthatja, hanem megkapja egy jégcsákány (mi más?), a Mythic Defender géppisztoly, valamint a Mach-5-ös stukkerpáros tervrajzát, a Chop Top verdával kompatibilis Tomb Buggy skinnel és a Play for Sport kivégzéssel egyetemben. Sőt mindezen felül matrica, embléma és töltőképernyő is jár neki.

Hirdetés

Az Activision tervei szerint az ezután következő, hatodik szezonban is folytathatják a játékosok a legkülönfélébb holmik gyűjtögetését, amiknek a zömét aztán az operátorokkal együtt átvihetik a Call of Duty: Modern Warfare III november 10-én elrajtoló multijába (a kampánynak már nyolc nappal hamarabb neki lehet esni). És ki tudja, addigra talán a Crystal Dynamics következő, már Unreal Engine 5-re épülő Tomb Raider játékát is leleplezik. Kíváncsiak vagyunk, hogy mekkora lesz majd a különbség a két karaktermodell között.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)