Hirdetés

Akár egy ezresért is behúzhatsz most Assassin's Creed játékokat

|

Az Epic Games Store hatalmas vásárt tart, aminek köszönhetően kedvezményesen markolhatod fel a régóta listádon ücsörgő Assassin's Creed epizódokat.

Hirdetés

Nagy össznépi vásár helyett az Epic Games Store most egy kifejezett franchise-ra fókuszál. Az Assassin's Creed széria már 17 éve velünk van, és ez idő alatt rengeteg kisebb-nagyobb epizódot kapott. Volt köztük hatalmas, több tíz órán át tartó RPG nem is egy, de készültek rövidke, oldalra scrollozós akció-platformerek is.

Akármilyen ízesítésben is szereted a rejtett pengédet, az Epic Gamesnek most van egy ajánlata a számodra. Ezúttal a teljes szériát leakciózta.

Hirdetés

Ha csak fel akarsz kapni egy-két játékot olcsón és fájdalommentesen, akkor az Assassin's Creed Chronicles darabjait most 999 forintért behúzhatod, de a teljes trilógiát is megkaphatod 2 499-ért. A nagyobb felvonások sem kerülnek sokkal többe, sőt akár egy Valhalla + Immortals Fenyx Rising párost is felmarkolhatsz 7 330-ért.

Persze ilyen vásárok alatt mindig érdemes a minden DLC-vel megtömött kiszereléseket megfontolni.

A teljes felhozatalt megtaláljátok itt. Válogassatok kedvetekre egészen a vásár végéig, április 15-éig.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)