Hirdetés

Akár így is kinézhetne a GTA V next-gen kiadása, de úgysem fog

|

Nem vagyunk naivak, de álmodozni azért szabad.

Hirdetés

Nem is olyan rég volt, amikor először felröppent a hír, hogy a Rockstar Games kiadja a klasszikus GTA-trilógia felújított változatát, a gamer-társadalom optimistább tömbje pedig egy emberként kezdett álmodozni a modderek csodáit megidéző látványvilágról.

Aztán végül befutott a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, és nyilvánvalóvá vált, hogy nem az áhított lovat kaptuk, mellé pedig a Take-Two olyan agresszív hadjáratot indított a modderek ellen, amit elnézve a kiadó ügyvédei talán még a gulagokat is újranyitnák az igényes felújításokkal "hergelő" rajongók elszállásolására.

Hirdetés

Ilyen előzményekkel nem sokan maradtak, akik nagy dolgokat várnak a Grand Theft Auto V jövőre érkező next-gen kiadásától, álmodozni viszont szabad. Ehhez nemrég befutott egy videó, ami kiválóan példázza az eredetileg 2013-ban megjelent GTA V-ben rejlő lehetőségeket.

A Digital Dreams modokkal (pl. ray-tracing, volumetrikus világítás, GTAV 5real, QuantV) vastagon megpakolt verziója tényleg úgy fest, mint egy vérbeli next-gen játék, ha van hozzá 8K-s monitorod, ne kíméld.

Esetleg érdemes elmenteni a videót, és csinálni egy összevetést valamikor jövő márciusban, amikor az aktuális tervek szerint harmadszorra is befut majd a Grand Theft Auto V.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)