Hirdetés

Akár így nézhetett volna ki Keanu Reeves karaktere a Cyberpunk 2077-ben, ha nem ő kapja meg a szerepet

|

A látványterveket elnézve bizony egészen más fizimiskája volt Johnny Silverhandnek eleinte.

Hirdetés

Sajnos a Cyberpunk 2077 rajtja közel sem volt tökéletes, ráadásul továbbra sincs még minden rendben a játéka háza táján, de azért így is akadtak olyanok, akiket alaposan beszippantott a CD Projekt Red újdonság, mert a sztori, a küldetések és a karakterek hozzák azt a színvonalat, amire a Witcher 3 után számítottunk.

A kaland egyik központi figurája Johnny Silverhand, akinek hangját Keanu Reeves kölcsönzi, és még az ábrázatát is a színészről másolták, de néhány hivatalos rajzot megnézve akár egészen máshogy is festhetett volna a karakter. Az ilyesmi egyébként teljesen természetes, akár tucatnyi verziót is fontolóra vehetnek az illetékesek, mire megtalálják egy-egy szereplő végleges kinézetét.

Hirdetés

Lea Leonowicz a CD Projekt Red egyik művésze, és az ArtStation-profilján bizony több olyan alkotást is találni, amelyek egyértelműen Johnny Silverhandet ábrázolják, csak épp a karakter egyiken sem igazán hasonlít Keanu Reevesre. Az alábbi képen például több, egészen menő dizájnt is láthatunk.

Habár a jelek szerint a korábbi rajzokon még nem Reevesről mintázták a karakter arcát, azért akadnak olyan részletek, amelyek eléggé hasonlítanak a végleges dizájnra. Ilyen például az öltözék, na meg természetesen a robotkar.

Még egy olyan művészi alkotást is találhatunk, amelyen épp egy tűzharc kellős közepén láthatjuk a nem éppen Reevesre hajazó Silverhandet.

Szerintetek jó választás volt a színész a szerepre, vagy nektek jobban tetszik valamelyik fenti dizájn?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)