Hirdetés

Akár te is ingyen kipróbálhatod az új Outlast játékot

|

A The Outlast Trials néhány napig kipróbálható lesz, de résen kell lennie azoknak, akik élnének a lehetőséggel.

Hirdetés

A Red Barrels nagyon ráérzett arra, mire vágynak a horror műfaj rajongói (és a sikoltozva játszó streamerek közönsége) az Outlast játékokkal - több millió példány kelt el mindkét epizódból, nem volt kérdés, hogy kell egy harmadik is. A fejlesztők azonban úgy gondolták, csavarnak egyet a koncepción, megmutatják, milyen az élmény, ha nem csak egyedül vághatnak neki a játékosok.

A The Outlast Trials a múltba visz minket, alanyok leszünk a Murkoff Corporation bizarr, szadista és brutális kísérleteiben, a kihívásokat pedig nem csak egyedül, hanem akár négyfős csapatban is megpróbálhatjuk majd teljesíteni.

Hirdetés

Feltehetően a kooperatív élmény működését kívánja tesztelni a csapat a zárt bétával, amire a Steamen lehet jelentkezni a játék adatlapján, a Hozzáférés kérése gomb megnyomásával. A teljes változat megjelenésének dátumát még nem tűzték ki, viszont a próbakör október 28. és november 1. között zajlik majd, tökéletes halloweeni kikapcsolódás lehet azoknak, akik hozzáférést kapnak. Nem tudjuk, mi alapján válogatják majd be a jelentkezőket, de abból baj nem lehet, ha jelzitek részvételi szándékotokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)