Hirdetés

Akarsz közellenség lenni? Toboroz az Anonymous

|

Az Anonymous csoport a múlt héten ismét bebizonyította, hogy szinte órák alatt képes komoly fennakadásokat okozni. Ennyivel azonban nem érte be.

Hirdetés

A Megaupload és annak üzemeltetői elleni akciót a hírhedt Anonymous csoport nem vette jó néven, és a letartóztatásokkal valamint lefoglalásokkal kapcsolatos hírek felröppenését követő négy órán belül olyan mértékben aktivizálta a tagjait, hogy sikerült a történetének az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb összehangolt, elosztott szolgáltatásmegtagadási támadását megindítania.

A Sophos szerint az Anonymous kártékony linkek terjesztését célzó akciója jelenleg is tart, és leggyakrabban továbbra is a Twitteren keresztül folytatja a "toborzó" tevékenységét. Egyes statisztikák szerint ilyen típusú hivatkozásokból percenként 10-18 darab kerül ki a Twitterre. Vajon mindenki tisztában van azzal, hogy mit is jelent ez, mekkora kárt okozhat? Kiderül a Computerworld cikkéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)