Hirdetés

Akció játékkal erősít az Akella

|

Az Akella bejelentette legújabb játékát, ami a Primal Software fejlesztésében mutatja meg nekünk a Föld jövőjét.

Hirdetés

A 2025: Battle for Fatherland egy TPS nézetű akció program lesz, ami 2025-be repít el minket, amikor is a világon mindenhol a rettegés és a félelem az úr. A terrorizmus soha nem látott méreteket öltve bomlaszt fel szövetégeket és tüntet el nemzeteket a térképről. Mindenhol a káosz képe köszönt minket, ám mi felveszük majd a harcot a világot elnyomó hatalmakkal. Egy béketeremtő hadsereg tagjaként futurisztikus fegyverekkel és járművekkel teljesítünk majd különösen veszélyes küldetéseket, ahol a terrorista hadak jól felszerelt embereivel kell szembeszállnunk. Megjelenési dátumot még nem közöltek, de az idei E3-on biztosan ott lesz a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)