Hirdetés

Teljesen átdolgozott harcrendszerről árulkodik a Dragon Age: Dreadwolf kiszivárgott videója

|

A videón felül képek is felbukkantak a BioWare szerepjátékából.

Hirdetés

Noha létezése korántsem titok, régóta rejtőzködő életmódot folytat a Dragon Age negyedik felvonása, és mivel a BioWare egyelőre nem siet megosztani a projekttel kapcsolatos részleteket, kezdve például azzal, hogy milyen lesz majd a játékmenet, vagy mikorra várható a premier, a rajongók szemében érthető módon felértékelődik minden információmorzsa. Még azok is, amelyek nem hivatalos forrásból származnak.

Ilyenek például azok a minap az Insider Gaming által megszellőztetett értesülések is, amelyek alapján egyfelől nem zárható ki, hogy 2024-re csúszik a Dragon Age: Dreadwolf megjelenése, másfelől pedig a multiplayer komponensétől megszabadított RPG harcrendszerén ismét csavartak egyet a fejlesztők, minek eredményeképpen továbbra is elmondhatjuk, hogy nincs két olyan epizódja a szériának, amelyben ugyanazokra a mechanikákra és vezérlési sémákra épülnének az összecsapások.

Hirdetés

Ezt látszanak alátámasztani az Imgurra kikerült felvételek, jó néhány screenshot mellett egy nyúlfarknyi videórészlet is amelyek állítólag a Dragon Age 4 alpha, tehát még meglehetősen korai változatából származnak. A szivárogtató szerint az ízelítőket egy körülbelül húszperces gameplay videóból vágták ki, amely a Grey Wardenek főhadiszállásán, a Weisshaupt erődítményében játszódik.

Úgy fest, a harc nemcsak valós időben zajlik, hanem az akciódúsabb hack and slashek irányába mozdult el. (Így valamelyest érthetőbb, hogy miért nem kontrollálhatjuk közvetlenül a társainkat.) Látszólag kombókra, aktiválható képességekre és speciális támadásra számíthatunk, utóbbi készenléti állapotát külön töltöttségjelző mutatja.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

S bár mindez izgalmasan hangzik, fontos leszögezni, hogy egyelőre senki sem erősítette meg, hogy a látottak valóban a PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re érkező Dragon Age: Dreadwolfból származnak. De még ha így is van, a megjelenésig sok minden változhat, tehát lehet, hogy amit majd kézhez kapunk, egészen máshogy fog kinézni és működni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)