Hirdetés

Akella felhozatal

|

Ki gondolta volna, hogy az idén is megrendezik a világ legnagyobb játék showját az E3-at? Természetesen mindenki:) Ezen a kiállításon (Május 18-20, Los Angeles) jelen lesz az Akella is, aki kiadta azon listáját, melyen azon játékok szerepelnek, melyekkel szeretné elbűvölni a játékos társadalmat. A lista nem kicsi, ezért engedjétek meg, hogy belekezdjek a felsorolásba: PT-boats: Knights Of The Sea: Ez egy második világháborús hajó-szimulátor lesz, ígéretek szerint lenyűgöző grafikával. (2006 első negyedév) Swashbucklers: Blue & Grey: Eme alkotásban akció és RPG elemeket is felfedezhetünk majd, miközben az amerikai polgárháború történéseit követjük nyomon. (2005 negyedik negyedév) Rage Rider: Már a nevéből is kisejlik, hogy egy hentelős gamet tisztelhetünk a személyében, melynek még nincs pontos megjelenési dátuma. Age of Pirates: Az Akella nem hagy fel hagyományával, hogy pár évente kiad egy kalózos témájú RPG-t, sokak nagy örömére.(2005 harmadik negyedév) Captain Blood: A "hősies" Blood kapitány bőrébe bújhatunk 2006 első negyedében... Heavy Duty: Nocsak...Ugye ti is erre vártatok? Végre egy játék, amiben mi magunk menthetjük meg a világot..:P Enosta: Discovery Beyond: Bad Sector örömére egy ígéretes, és darkos RPG is bekerült a felhozatalba:) (2005 negyedik negyedév) Raiders of the Lost Casino: Ebben a játékban a humor garantáltan nem lesz mellőzve, mivel fiatal hősünknek igencsak kalandos élete lesz:) S.M.E.R.S.H: Egy újabb második világháborús game taktikai, és RPG elemekkel...(2006 harmadik negyedév) Hard to Be God: Talán a legígéretesebb sikervárományost tisztelhetjük a személyében, de a storyját a sötét oldal fekete leple fedi:) Lesz időnk megtudni róla mindent, hisz a megjelenése úgyis csak 2006 negyedik negyedévében várható. Dead Mountaineer Hotel: Egy játék, melynek történetét a Strugatsky fivérek írták, így arra garantáltan nem lesz panasz. No és parában sem lesz hiány..

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)