Hirdetés

Akkor is végig tudod majd játszani a Marvel's Spider-Man 2-t, ha nem vagy túl ügyes

|

Az Insomniac Games beépíti Peter Parker és Miles Morales közös kalandjába az a funkciót is, ami a Ratchet & Clank: Rift Apartban debütált.

Hirdetés

Manapság a játékfejlesztők egyre több figyelmet szentelnek a speciális igényű gamereknek, de az alapvetően az ő kedvükért beépített hozzáférhetőség funkciók azoknak a játékosoknak is a javára válnak, akik szimplán csak ügyetlenebbek társaiknál, vagy szívből gyűlölnek bizonyos játékmechanikákat, mint például a QTE-ket. Az Insomniac Games már a korábbi alkotásaival is megmutatta, hogy szívén viseli azon játékosok sorsát, akiknek szükségük van több vagy kevesebb segítségre, ezt a mentalitás a Marvel's Spider-Man 2-ben is visszaköszön.

Se szeri, se száma azoknak a hozzáférhetőségi funkcióknak, amelyeket tetszés szerint bekapcsolhatunk majd, miközben Peter Parkert vagy Miles Moralest irányítva vesszük fel a harcot Venommal, Kravennel és a többi szupergonosszal.

Hirdetés

Valószínűleg sokan örülnek majd annak a Ratchet & Clank: Rift Apartból megörökölt lehetőségnek, hogy a harcok sebességét négy fokozatban állíthatjuk: a normál tempó mellett 70, 50 vagy akár 30 százalékos sebességet is választhatunk, méghozzá menet közben. De sok egyéb mellett azt is bekapcsolhatjuk, hogy automatikusan megnyerjünk minden QTE-t, kihagyhatjuk a puzzle-öket, azaz a fejlesztők tényleg igyekeztek minden potenciális akadályt eltakarítani az útból.

A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg PlayStation 5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)