Hirdetés

Akkora ingyenes frissítést kap a Vampire Survivors, amekkorát mások pénzért se adnak

|

Új pálya, új karakter, és egy rakat apróság érkezett egy ingyenes csomagban.

Hirdetés

A Vampire Survivors ára továbbra is a legjobb 5 euró, amit valaha videojátékra költhetünk - ráadásul mobilon ingyenes. Luca Galante apró roguelike játéka a tavalyi év egyik legnépszerűbb indie címe volt, de az elmúlt hónapokban is kapott új DLC-ket és frissítéseket, melyek újabb és újabb tartalmakat hoztak.

A legújabb ingyenes bővítést az 1.7.0 szállította. A The Chilling Update dacára a halloweeni szezonnak egy karácsonyi csomag, benne egy havas pályával és nagyon agresszív hóemberekkel.

Hirdetés

"Ha a nagy üzletláncok megtehetik, akkor mi is" - jelentették ki a fejlesztők a bejelentő trailerben, amiben megmutatták az új pályát, Whiteoutot. A szerintük "20 perces bónusz pálya" feloldásához 20 Orologiont kell összegyűjteni, és utána mehetünk is téli borzalmakat gyilkolni.

A The Chilling Update-ben az új helyszín mellett van egy új karakter, egy új fejlődő fegyver, 2 új relic, 6 új achievement, és egy új háttérdallam.

Az 1.7.0 újdonságait már most kipróbálhatjuk, közben pedig a fejlesztők az Adventure mód elkészítésén dolgoznak, ami szintén egy hónapon belül fog befutni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)