Hirdetés

Alan Wake 2 és Call of Duty: Modern Warfare III - ezzel játszunk a hétvégén

|

Rémálomból rémálomba megyünk, csak az a különbség, hogy míg az egyiket pokolian élvezzük, a másikat a pokolba kívánjuk.

Hirdetés

Nem mindenkinek kenyere a multiplayer, de a Call of Duty kampányait a szerkesztőség zöme minden évben végigtolja, már csak megszokásból is. Az idei egyjátékos mód azonban történelmi mélypontnak tűnik, alulmúlva a halak mesterséges intelligenciájáról elhíresült Ghosts, a zavaros Black Ops 3, valamint a szürke és súlytalan Vanguard kampányokat is. Így amikor rászabadulunk a multis térképekre, vagy más játékban keresünk vigaszt, azon lamentálunk, hogy talán ideje lenne már elfelejteni az évenkénti megjelenést.

HP - Akkora foshalmaz lett a Modern Warfare III, hogy alig bírom magam rávenni magam a multijára, de nyilván a szokások rabja vagyok, és a zombis mód azért megér majd egy-két kört a hétvégén. Egyébként pedig Alan Wake 2, egészen zseniális játék lett, le vagyok nyűgözve. Vegyes érzésekkel telnek tehát következő napjaim.

Paca - Nagyon szeretném, ha a Call of Duty: Modern Warfare III multija elfeledtetné velem azt a traumatizáló élményt, amit az egyszerűség kedvéért egyjátékos kampánynak nevezünk, úgyhogy megpróbálok a lehető legtöbbet játszani ezzel. Lehet, hogy nem ez a legjobb CoD, de mégis csak CoD. Emellett megérkezett az év általam legjobban várt társasjátéka, a Ticket to Ride Legacy, amibe már a dobozt látva is teljesen beleszerettem, és még csak ki sem bontottam, úgyhogy ez lesz a másik elfoglaltság.

Hirdetés

Csirke - Annyira csúfolják a srácok a Modern Warfare III-at, hogy most már csak azért is meg fogom nézni, tényleg ennyire kotvadék-e a kampány.

Zs - Különféle kötelezettségek miatt sajnos nem tudok teljesen megszabadulni a Facebooktól, ami valamilyen okból hetek óta Heroes of Might & Magic III-as posztokkal bombáz. Ennek persze meg is lett az eredménye, már le is töltöttem a játékot, és hát épp olyan addiktív, mint általános iskolás koromban volt. Már csak egy pajtás kéne a jó kis hot seat meccsekhez, jön valaki?

Szada - A Chicken Police készítőinek újdonságát, a Zipp's Cafét fogom próbálgatni, hogy a megjelenése előtt beszámolhassak nektek róla, milyen lett a folytatást felvezető spin-off.

Kivi - Finoman fogalmazva engem se nyűgözött le a Modern Warfare III kampánya, de nagyon várom a multiplayert, nekiesek a camo grindnak. A Mortal Kombat 1-be pedig megérkezett Omni-Man és a második szezon az új Invasion térképpel, így ott is akad bőven tennivalóm.

Hunter - Nem sok időm lesz ezen a hétvégén se bármire, de abban a pár órában, amikor nem családlátogatás vagy szervezés történik, a szupertitkos tesztjátékokat fogom elővenni. Ezekről most szigorúan hallgatok, szóval mondjuk azt, hogy elugrok WoW-ozni pár órára majd valamikor.

Chavalier - Chillezős, sorozatnézős kikapcsolódásra készülök, a legvalószínűbb, hogy a párommal belekezdünk a Kiútba. Az előzetes alapján pont olyan stílusú misztikus horrornak tűnik, amilyet kedvelek. De az sem kizárt, hogy tovább araszolok a Control lezárása felé, sajnos az elmúlt napokban nem jutott rá időm, hogy elindítsam.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)