Hirdetés

Alan Wake - a PC-s digitális, dobozos és Collector's Edition részletei

|

Már csak alig hatot kell aludni, és Steamen máris megvásárolható lesz az Alan Wake PC-re.

Hirdetés

A PC-s verzió vizuális ráncfelvarrást, sztereoszkópikus 3D-t és többképernyős támogatást is tartalmaz. S több verzióban jelenik meg.

Aki Steamen vásárolja majd meg, várhatóan 30 euróért teheti ezt (ebben minden DLC benne van), a Collector's Edition 35 euró lesz valószínüleg.

Amennyiben van türelmetek várni március másodikáig, aznap jelennek meg a dobozos verziók. Lássuk, ezek mit fognak tartalmazni:

Alap kiadás:

Prémium csomagolás
1. lemez - a játék, illetve két DLC: “The Signal” és a “The Writer”
2. lemez - a játék zenéje audiósávon (13 kompozíció)
6 képeslap a játékból készült képekkel
Kézikönyv
Egy kétoldalas poszter
7 matrica a játékból készült képekkel

Gyüjtői kiadás:

Prémium csomagolás
1. lemez - a játék, illetve két DLC: “The Signal” és a “The Writer”. Az első lemez még tartalmazza a készítők hangkommentárjait és háttérinfókat, amelyeket be lehet kapcsolni
2. lemez - a Játék zenéje audiósávon (13 kompozíció)
3. lemez - A Remedy történelme. Így készült az Alan Wake. "Old Gods of Asgard" zenei videók, a játék trailerjei, Storyboard (koncepciórajzokkal) és egy film-klip.
The Alan Wake files - 144 oldalnyi bizonyíték-gyüjtemény az Alan Waket és Bright Falls-t körbevevő misztikus dolgokról egy képzeletbeli író, Clay Stewart tollából (olyan formátumú, mint a kézikönyv)
6 képeslap a játékból készült képekkel.
Kézikönyv
Egy kétoldalas poszter
7 matrica a játékból készült képekkel

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)