Hirdetés

Alan Wake - A Remedy további tervei

|

Nem az American Nightmare volt Alan Wake utolsó kalandja, legalábbis ezt állítja a Remedy vezetője.

Hirdetés

Matias Myllyrinne,a Remedy fejesének nyilatkozata alapján biztosan nem az American Nightmare volt Alan Wake utolsó kalandja.

Matias rendkívül pozitívan áll a digitális disztribúcióhoz, elmondása szerint akár azt is eltudná képzelni, hogy Alan Wake jövőbeli kalandjai digitális formában folytatódjanak. A vezető elmondta továbbá, hogy Alan Wake kapcsán a közeljövőben szolgálnak majd pár meglepetéssel is, de kizárólag csakis akkor, ha az American Nightmare és az Alan Wake PC-s verziója szépen fogynak.

Az Alan Wake személyi számítógépre történő megnyilvánulása megkapja a jól megérdemelt gyűjtői változatot is, amely nem sokkal lesz drágább az alap kiadásnál, ráadásul március másodikán dobozos formában is megvásárolhatjuk. Letölthető "kaliberben" jövő héten már találkozhatunk az író szörnyű kalandjaival, míg a rémálmaira Xbox Live-on február 22-ig várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)