Hirdetés

Alan Wake - Árvácska kép az új trailerből

|

Jövő héten új kedvcsinálóval jelentkezik az Alan Wake, mely videóból kaptunk most egy árvácska állóképet.

Hirdetés

Múlt héten jelentettük, hogy október 15-én, a Max Payne finnországi világpremierje előtt a Remedy friss, ropogós és remélhetőleg izgalmakkal teli kedvcsinálót mutat be az Alan Wake-ből. A videó tartalmáról semmit nem tudni, ellenben a finn srácok készítettek nekünk egy képlopatot, mely az egyik jelenet pillanatkét hivatott prezentálni. 

alan_wake_trailer08_shot01_1080p_jp.jpg
 

Az Alan Wake és a Max Payne írója, Sam Lake egy hétvégén készült podcastban elárulta, hogy a fejlesztés azért tart sokáig, mert egy kis csapatról van szó, akik a minőségre és nem a mennyiségre hajtanak. Lake úgy véli, hogy ez mindenképpen a játékosok érdekeit szolgálja és ugyan megérti, hogy mindenki nagyon türelmetlen, mégse fogják elsietni a piacra dobást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)