Hirdetés

Alan Wake - Az új trailer már nálunk is

|

Már nálunk is leshetitek az Alan Wake legfrissebb cinematic trélerét, HD minőségben. Ha már lúd legyen kövér.

Hirdetés

Aki esetleg még nem látta a Remedy új reménységének legfrissebb cinematic trélerét, vagy nem tud betelni a látottakkal az ne másfele nézelődjön, mert a tv.gamestar.hu oldalunkon mi is közzétettük; a teljes élvezet kedvéért HD minőségben. Nem sietik el a dolgot a Max Payne sorozattal befutott finn srácok, mert már 2005 nyarán is jelent meg ingame mozgókép a játékból, de megjelenési dátummal még mindig nem büszkélkedhet. No de nem haragszunk, mert a legfrissebb ízelítő igen csak áll-leejtős,- kiváltképp ha HD-ben nézi ez ember- és a jó munkához jó munkásemberek kellenek, meg idő se árt valamennyi. Lényeg a lényeg; Alan Wake rémálmai elevenebbek, mint valaha és ennek mi csak örülni tudunk.

 

alan-wake-gstv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)