Hirdetés

Alan Wake - Első a konzolos változat

|

Még mindig nem vehetünk mérget a Remedy új játékának PC-s megjelenésére, de legalább felcsillanni látszik egy apró reménysugár.

Hirdetés

Az Alan Wake bejelentésére még 2005-ben, került sor. Akkor még arról szólt a fáma, hogy az Xbox 360 egyik legnagyobb reménysugara párhuzamosan készül PC-re is.



A fejlesztés azonban látványosan elhúzódott, s a pszicho-thriller legutóbbi, a 2009-es E3 alatt napvilágra került sajtóanyagai már nem tartalmazták a PC mozaikszót. Ahogy ilyenkor lenni szokott, azonnal megindult a találgatás, és sokan látni vélték az asztali rendszerre szánt kiadás átvágott torkú tetemét. Ismerve a Microsoft nem túl PC-barát lépéseit, melyeket az elmúlt években vitt véghez, senki sem csodálkozik a pesszimizmus szinte totális diadalán.



A hivatalos fórumon Markus Maki "állt ki" a fejlesztők közül a nép elé, és biztosította őket együttérzéséről, továbbá, ha nem is szó szerint, de a türelmüket kérte. Íme az idézet: "Szívem mélyéig PC-s játékos vagyok (Core i7, Radeon 4890, 5.1-es audio konfigom van otthon), tehát megértem a gondotokat. Sajnálatos módon jelenleg csakis annyit árulhatok el, hogy minden erőnkkel az Alan Wake Xbox 360-as verziójának befejezésén ügyködünk, a PC-t illetően pedig csak később fogunk nyilatkozni."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)