Hirdetés

Alan Wake - folytatás és DLC-k. Végre tisztábban láthatunk.

|

A Remedy rendet teremtett a DLC-k, a kiegek és a folytatás körüli rekettyésben. Az Alan Wake kerek egész, de van hely DLC-nek, és jöhet a második évad is.

Hirdetés

Még mindig egy hónapot kell várni az Alan Wake érkezésére, és nem tudni miként fogadja majd a közönség, ennek ellenére jó ideje keringenek a zavaros hírek, pletykák a DLC-kről, kiegészítőkről és a játék folytatásáról. A Remedy most végre rendet teremtett a kusza információk között, és felfedte, mire számíthatunk, ha minden a terveik szerint alakul. Oskari Häkkinen projektvezető egy minapi interjúban elmondta, hogy nagyon szeretnék elkészíteni az Alan Wake 2-t, és letölthető tartalmakat is kínálnak majd hozzá a megjelenés után nem sokkal.

"Mindig is úgy gondoltuk, hogy az Alan Wake világa sokkal nagyobb egyetlen játéknál. Nem azért fejlesztettük öt évig, hogy aztán magára hagyjuk - annak nem lenne értelme. Határozottan kijelöltük merre haladjon a történet, tudjuk, hogy messzire visz bennünket, ezért folytatni szeretnénk. Az Alan Wake 1 lesz - ha úgy tetszik - az első évad, ami egy teljes történet. Egyetlen játékos se fogja úgy érezni, hogy kihagytunk belőle valamit, mert nem hagytunk ki semmit."

Häkkinen világossá tette, hogy a letölthető tartalmak önmagukban is kerek egész, különálló történetek lesznek, nem pedig a játék folytatásai. Ezek a mellékszálak az Alan Wake és az Alan Wake 2 közé ékelődnek (meglepő módon...) és előrevetítik a második részt. "Ahogy említettem, az első évad befejezett lesz, de nyitva hagy bizonyos ajtókat egy nagyobb történet irányába, és mi szeretnénk megadni az esélyt a rajongóknak, hogy megtudják hova vezetnek az ajtók." - mondja Häkkinen.

Tudom, tudom, a marketing... Abban viszont talán egyetérthetünk a Remedy-vel, hogy a karakter elég erősnek ígérkezik ahhoz, hogy a hátán cipeljen egy franchise-t, és talán nem új bőröket fognak majd lerángatni róla a második résszel, hanem tényleg sok van még a történetben. Ti hogy látjátok, kívánkozik a 2? Korrektnek tűnik a DLC stratégia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)