Hirdetés

Alan Wake - Folytatás, vagy mozi?

|

Azt már tudjuk, hogy PC-re nem jön az Alan Wake, ám nem csupán egy játék szerepel a Remedy tervei közt.

Hirdetés

A hányattatott sorsú Alan Wake lassan elkészül. Hogy a közönség mennyire fogadja majd jól a játékot, az még a jövő titka, de a Remedy bizakodó. Terveik szerint mindenképpen foglalkoznának még az Alan Wake franchise-val, csak az nem tiszta még, hogy miként.

Természetesen felmerül a kötelező Alan Wake 2, hiszen ha a játék sikeres, akkor nagy valószínűséggel a folytatás is jól teljesít majd. Ez azonban annak függvénye, hogy a játékosok hogyan fogadják majd a Remedy alkotását. Aztán ott van a divatos filmvászon is, ami szintén adja magát, az emberek ugyanis szeretnek beülni egy jó kis thrillerre. A Remedys Sam Lake szerint a most megjelenő játék sztorijánál egy jóval nagyobb háttér is készen áll már a felhasználásra, de előbb meg kell várni, hogyan is teljesít majd az Alan Wake játék, mielőtt további tervekről nyilatkozna a fejlesztő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)