Hirdetés

Alan Wake - Három a magyar igazság

|

A Remedy - ahogy ígérte is - DLC csomagok garmadájával kényezteti az Alan Wake rajongókat.

Hirdetés

A magyarok úgy látszik a Remedy-hez is beszivárogtak, legalábbis erre utal, hogy bejelentették a harmadik Alan Wake DLC csomagot is. Esetleg arra, hogy ez manapság jó üzlet. Tessék választani.

Sajnos arról nem nyilatkozott a Remedy, hogy mire számíthatunk a harmadik Alan Wake DLC-ben, de egy-két apróságot elárult a hamarosan megjelenő első -The Signal névre hallgató - pakkról. Innentől enyhe spoiler veszély, szóval aki nem végezte még ki a játékot, ne olvasson tovább. A The Signal nem Bright Falls-ban játszódik, hanem a játék legvégén megismert furcsa világban (ez talán arra utal, amikor szavakat lőttünk a zseblámpával?). A The Signal egy kicsit olyan lesz, mint a New York álomjelenet, amikor is a környezet valódinak tűnik, de mindenki érzi, hogy valami azért nincs rendben. A The Signal alapból ingyenes, legalábbis azoknak, akik nem használt Alan Wake-et vásároltak. Nekik 800 MS pontba fáj a július 28-án érkező első DLC.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)