Hirdetés

Alan Wake - Készül a második DLC

|

The Writer, ezt a címet kapta a másodikként érkező Alan Wake kiegészítés.

Hirdetés

Joggal orrolt meg a PC-s társadalom a Remedy és a Microsoft kettősére, hiszen az asztali rendszerek végül bekövetkezett mellőzése védelmében felhozott indokok egytől-egyig ingatag lábakon állnak.



Az Alan Wake tehát Xbox 360-exkluzív és az eddigi tesztek alapján tökéletesen ellátja azt a feladatot, amire az ilyen címeket szánni szokták: még az is szívesen vetne rá egy pillantást, akinek nincs MS-féle játékdoboza. Magába szippantó atmoszféra, fergeteges szinkron és zene, néhol egészen gyönyörű grafika, és sodró lendületű epizodikus történetvezetés jellemzi. Külön erőssége, hogy a beígért DLC-k nélkül is kerek a történet. De ha már megígérték, akkor szép sorban csordogálnak is az Alan Wake DLC-k. Mindjárt július 27-én a The Signal (800 MS Pont, de új, vagyis nem használt játék vásárlói ingyen tölthetik le.), amit majd a The Writer (800 MS Pont) fog követni. Utóbbiban hősünk szörnyűséges rémálmokkal kell szembenézzen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)