Hirdetés

Alan Wake - Kibújt a szög a zsákból

|

Az Alan Wake PC verziója körüli vergődésnek úgy tűnik vége. A Remedy játék most már Xbox 360 exkluzív.

Hirdetés

Sajnos nem éppen jó hír, amit közölni fogok. A Remedy az egyik fansite érdeklődésére válaszolva elég lelombozó dolgokat közölt. Ahogy azt már sejtettük egy ideje, az Alan Wake PC verziójának fejlesztése nem zajlott olyan flottul, mint azt mi hittük.

Eddig azonban leginkább a ködösítés ment, későbbi időpontról, az Xbox verzióra való koncentrálásról regélt a Remedy. A legújabb közleményük azonban már emígyen hangzik: "Köszönjük az érdeklődést Alan Wake ügyben. Ha pontosan akarunk fogalmazni, akkor azt kell mondanunk, hogy jelenleg, kizárólag Xbox 360-ra készül az Alan Wake. A Remedy nagyon mély PC-s gyökerekkel rendelkezik, és nagyon szeretnénk PC-re is megjelentetni játékunkat, de a döntés a Microsoft kezében van." Azért az érdekes, hogy a Microsoft, mint a PC-s játékipar hősies támogatója, olyan címeket tart távol - állítólag - preferált platformjától, mint a Gears of War 2, vagy a Fable 2, most pedig az Alan Wake. Persze elképzelhető, hogy ezek közül bármelyik hirtelen megjelenik PC-re is, de a hozzáállás akkor is közepes.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)