Hirdetés

Alan Wake - Nem csak folytatás, előzmény is van

|

A Remedy igen erős marketinggel próbálja csillapítani a rajongók fanyalgásait.

Hirdetés

A minap megtudtuk, hogy az Alan Wake egy kerek képződmény lesz, azaz nem feltétlenül kell megvárnunk a második részt, hogy kiderüljenek a nagy turpisságok. A legújabb érdekesség, hogy Bright Falls városka lakóit is megismerhetjük egy kicsit közelebbről.

Ennek érdekében nincs más dolgunk, mint ellátogani Bright Falls honlapjára, ahol hat kisfilm segítségével ismerhetjük meg az ottani lakosokat. A széria erősen Twin Peaks ihletésű, és a filmbejátszások mellett Alan Wake magánéletéből is találhatóak apróbb szemelvények. A hat részes műsorszám jelenleg a második epizódnál tart, de a Gold előfizetéssel rendelkező Xbox Liveos népek pár nap előnnyel tekinthetik meg az új részeket. Katt a képre egy kis reszketésért.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)