Hirdetés

Alan Wake - Nem kell a népnek?

|

A kritikusok szerint jó játék lett az Alan Wake, de a vásárlóknak nincs bizodalmuk.

Hirdetés

Érdekesen alakul az Alan Wake sorsa. Mint megtudtuk, a játék teljesen jó, lenyűgöző, meg minden. Készülnek a DLC csomagok, a Remedy büszke. Egy apró bibi azért van. Az Alan Wake nem fogy.

PC-s gamerek persze most vigyoroghatnak kajánul: nesze Remedy, volt szívatni minket, tuti az Xbox exkluzivitás miatt gyatra az érdeklődés. Tény, hogy elég nagy kavar volt a játék körül, de a szakma szerint azért jól sikerült az Alan Wake. Mégis, megjelenése után egy héttel 88,177 darabot sikerült eladni. Viszonyításképp a God of War III-ból 405,421 darab talált gazdára az első napon. Az is igaz, hogy a God of War egy bejáratott IP, míg az Alan Wake ugye még csak a szárnyait bontogatja. Akkor hasonlítsuk össze a Heavy Rainnel, mert hát az új IP, és exkluzív is, csak épp PS3. Heavy Rainből 272,703-at adtak el az első pár napban. Az is lehet persze, hogy a népek egy "game of the year" kiadásra várnak, ami tartalmazza az összes DLC-t, legalábbis ebben reménykedik a Remedy...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)