Hirdetés

Alan Wake - nincs vége

|

A Remedy játékának fejlesztési főnöke megerősítette, hogy kapunk még Wake-ből, de az se nem DLC, se nem a második rész lesz.

Hirdetés

Oskari Hakkinen elárulta, hogy számíthatunk még a közeljövőben új tagra az Alan Wake franchise-ban, de az nem egy újabb letölthető csomag, és nem is az alapjáték második része lesz.

"De akkor mégis mi?" - kérdezheti az egyszeri rajongó. Hát, ezt mi sem tudjuk, és azt sem, hogy játék lesz-e egyáltalán, vagy megfilmesítik, annyit azonban elárult Hakkinen, hogy 2011 őszén jelenhet meg. Állítása szerint többet fog nyújtani az Alan Wake rajongók számára, de új rajongókat is szereznek vele. Tegnap beszámoltunk arról, hogy egy hölgy LinkedIn profilján feltűnt információ szerint már elkészítettek néhány átvezetőt az Alan Wake 2-höz, de lehet, hogy egy animációs film anyagát vették fel? Tavaly a Remedy egy AAA projekthez toborzott Xbox 360-ra és Kinecthez való fejlesztéshez értő embereket. Kíváncsian várjuk, mi folyik a Remedy berkeiben, de Hakkinen elmondása szerint a fejlesztők egy kisebb része munkálkodik a projekten, tehát egyértelműen nem tudni, hogy játék vagy film lesz-e az új rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)