Hirdetés

Alan Wake rémálma a Dead by Daylightban folytatódik

|

A Remedy sorozatának főszereplője lesz a Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátékának legújabb túlélője.

Hirdetés

Kezdettől fogva abban rejlett a Dead by Daylight sikerének a titka, hogy a fejlesztői nem törtek lándzsát egyetlen horrorfranchise mellett, ami gúzsba kötötte volna a kreativitásukat és szűk határok közé szorította volna mozgásterüket. Ehelyett létrehoztak egy alapot saját lore-ral, amit aztán kedvük szerint keresztezhettek ikonikus horrorfilmekből és horrorjátékokból kölcsönzött elemekkel, sokak által rettegett gyilkosokkal, közönségkedvenc túlélőkkel és ismerős helyszínekkel, miközben nem feledkeztek meg arról sem, hogy új és eredeti tartalmakkal a kínálatot.

Míg tavaly az Alien xenomorfja és a Gyerekjáték (Chuky) gyilkos babája kergette az életben maradásért küzdő játékosokat, akik Ellen Ripley, vagy akár Nicolas Cage bőrébe is bújhattak, idén elsőként a Remedy misztikus játéksorozata szolgál egy crossover alapjául.

Hirdetés

Január 30-án a Sötét Helyről írásai révén szabadulni igyekvő Alan Wake egy másik, nem kevésbé veszélyes világban találja magát, ahol a ködbe burkolódzó erdő mélyén talán választ lelhet néhány kérdésére. Már amennyiben szerencséje van, és nem végzi holtan, egy baltával a hátában a Dead by Daylight szálait mozgató Entitás mesterkedéseinek hála.

De nem csak az Ilka Villi arcvonásait viselő és Matthew Porretta hangján megszólaló Alan Wake felbukkanásának örvendhetnek a rajongók, hanem a játék első módosítójának is (Lights Out a neve), amelyet aktiválva még nehezebb helyzetben találják magukat, megfosztva a túlélésüket elősegítő, megszokott eszközöktől.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)