Hirdetés

Alan Wake - Rémséges gameplay a játék elejéből

|

Egy egész hosszú Alan Wake játékmenet videóval lettünk gazdagabbak.

Hirdetés

Szemlátomást megszaporodtak mostanság az Alan Wake-kel kapcsolatos híresztelések, így akár azt is hihetnénk, hogy a Microsoft és a Remedy az ilyenkor szokásos hype-kampányt készíti elő.

Ám nem kell nagyon sietniük, hiszen épp a napokban lett márciusról májusra módosítva a megjelenés, ha lehet hinni az informátoroknak. Ingame játékmenetet is kaptunk nem olyan rég. Ezt egészíti ki az Alan Wake komplett felvezetését megörökítő több részes gameplay videó, amit most ajánlunk szíves figyelmetekbe. Az új Alan Wake gameplay elszórtan tartalmaz már korábban látott jeleneteket, ám ezeket most összefüggéseikben is megcsodálhatjuk. Íme!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)