Hirdetés

Alan Wake - Rövid játékmenet videómontázs

|

Nem túl sok, de egy nyúlfarknyi Alan Wake gameplay szösszenetre ma is futotta

Hirdetés

Alan Wake megelevenedő lidércei mindig az est beálltával jönnek, aminek megvan a maga magyarázata.

A fény, és a fénnyel való játék egyik sarkpontja az Alan Wake-nek. Azon túl, hogy a játékban gyönyörűen, valós időben szaladgálnak az árnyékok, miközben a nap nyugovóra tér majd sápadt testvére mászik fel az ég mennyezetére és fordítva, hagyományos lőfegyvereink mellett maga a fény is nélkülözhetetlen segítőtársként kísér bennünket. Legkézenfekvőbb efféle alkalmatosságunk a zseblámpánk, de jó ha van a zsebben pár rúd görögtűz, vagy egy villanógránát. Tény, hogy ennyire gyilkosflashbanggel még nem találkoztam. Ha hosszabban is elnézegetnéd Alan Wake lidércnyomását, ajánlom a legutóbbi gameplay videókat a játék elejéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)