Hirdetés

Alan Wake visszatért a Steamre és az Xbox piactérre

|

A Remedy éppen időben van ahhoz, hogy az Alan Wake lehessen a halloweeni hangulat nagy visszatérő horrorja. Tapsikolunk örömünkben.

Hirdetés

Tavaly egy sajnálatos licenszelési probléma miatt a Remedy kénytelen volt eltávolítani az Alan Wake digitális verzióját a Steamről és a többi online boltból. A gondok most - úgy tűnik - megoldódtak, és a játék visszatért mindenhová.

Hirdetés

Feltehetően a Microsoft keze van a dologban, de akárhogy is, a lényeg, hogy újra meg lehet vásárolni a Remedy Entertainment sikerjátékát. A cuccot a Steamen jelenleg durván le is árazták a közelgő Halloween örömére.

A fejlesztők egyébként hozzátették, hogy a játékot a jövőben más platformokra is elhozzák. Nem kell PlayStation 4-re gondolni, de mondjuk a GoG.comra már simán lehet hogy be fog futni.

Az Alan Wake jelenleg Xbox 360-on, Xbox One-on (visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően), és PC-n játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)