Hirdetés

Alan Wake - Szemtől szemben: PC vs. X360

|

Egy sokat sejtető videós összehasonlítást láthatunk a PC-s és az X360-as Alan Wake grafikájáról.

Hirdetés

Nyakunkon a személyi számítógépekre szánt Alan Wake megjelenése, megérkezett a játék launch trailere is, de a legérdekesebb mégis egy felhasználó által feltöltött PC vs. X360 összehasonlítási videó.

Az ominózus videót egy shinntube nevű YouTube felhasználó töltötte fel pár napja az ismert fájlmegosztóra és osztotta meg a nagyérdeművel: a tartalomban egymás mellett kapott helyet az Alan Wake PC-s és X360-as játékmenete és a látottak alapján elmondhatjuk, hogy a PC-s verzióban sokkal szebb a környezet kidolgozása, élesebbek a textúrák.

Ráadásul a videóban szereplő számítógépes verzió egy korábbi, tesztelésre kiküldött példányt karol fel, a hamarosan boltokba kerülő változat ennél klasszisokkal több minőségi textúrát tartalmaz majd, de beszéljen helyettem a megosztott videó:

A digitális úton történő forgalmazás február 16-tól lép életbe, míg a rendes, dobozos, bolti verzióra március másodikáig várnunk kell. A Remedy kiadta a játék utolsó trailerét is a vásárlási kedv serkentésének értelmében, íme:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)