Hirdetés

Alan Wake - Titokzatos végjáték

|

A Remedy féltőn óvja legújabb sikervárományosát, így elképzelhető, hogy még az újságírók sem láthatják az Alan Wake végét.

Hirdetés

Bizonyára mindenkivel történt már olyan, hogy kedvenc játékának, filmjének lelőtték a poénját. Nincs is ennél idegesítőbb, talán csak a meleg sör. A Remedy úgy érzi, nem éri meg kockáztatni, és azt fontolgatja, hogy az újságíróknak küldött Alan Wake tesztpéldányokból kihagyja a végjátékot.

Rosszindulatú egyének persze most mondhatják azt, hogy biztos nagyon gagyi, esetleg sablonos lett a befejezés, vagy esetleg az Alan Wake még nincs is készen. Nem tudni, de véleményem szerint az ötlet jó, mert már az is lelombozó, ha néhány bal lábbal kelt tesztelő csak annyit, ír, hogy neki biza nem tetszett. A legtöbb tesz ugyanis szubjektív, akármennyire is próbál az ember objektív maradni, olyan mesét pedig lehetetlen kitalálni, ami mindenkinek tetszik Szerintetek jó ötlet titokban tartani, hogyan végződik Alan Wake kalandja, vagy nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)