Hirdetés

Alan Wake - Veszélyben a PC változat?

|

Egyre nagyobb a kavarás az Alan Wake PC verziója körül. Eleinte csak későbbi megjelenésről volt szó, de a legújabb hírek szerint, bármi is történhet még.

Hirdetés

Ahogy teltek az évek, az Alan Wake csak nem akart megjelenni. Aztán az új hírekkel együtt jöttek a nem annyira kellemes meglepetések. Igaz, az Alan Wake alapvetően PC-s projektnek indult, de a végére nagyon úgy néz ki, hogy Xbox exkluzív stuff lett belőle.

A múlt héten még azt nyilatkozták, hogy bár első a konzolos változat, az Alan Wake PC verziójának megjelenése nem kérdéses, csak későbbre esik. A legújabb hírek szerint viszont nem teljesen ez a helyzet. Sam Lake nyilatkozata szerint egyelőre az Xbox 360 verzióra koncentrálnak (ezt tudtuk eddig is), de aztán nincsenek tervek. Amikor rákérdeztek, hogy akkor ez azt jelenti, nincs is PC változat, így felelt: "Az Xbox 360 verzió elkészülte után, még nincsenek konkért terveink. Ahogy piacra dobtuk a játékot, megnézzük mi a helyzet, elemezzük, és azt tesszük, aminek a legtöbb értelme van" (azaz sok pénzt hoz). Ez a kijelentés ugyan még mindig nem azt jelenti, hogy ne lenne Alan Wake PC-re, de a "majd meglátjuk" egyel rosszabb, mint a "később jelenik meg".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)