Hirdetés

Ilyen lesz Alan Wake legújabb kalandja - videó

|

A CES jó szokása szerint most sem hagyja, hogy felőröljön minket az információéhség, jön az Alan Wake's American Nightmare.

Hirdetés

A Consumer Electronics Show-ban bemutatkozott az erősen sötét hangulatú Xbox exkluzív Alan Wake spin-off epizódja, az Alan Wake's American Nightmare. Az új rész az előző részhez hasonló felfogású lesz, azonban a videó alapján jóval több akcióval tűzdelt részt préseltek a játékmenetbe.

Az ígéretek szerint a sztori mód mellett egy arcade mód is bele lesz sűrítve a játékba, ahol fogcsikorgatva versenghetünk az online ranglista minél jobb helyezéséért a többi játékossal. Íme egy kis ízelítő:

Az Alan Wake's American Nighmare február 15-én egy 'House Party' névre keresztel Xbox Live promó elemeként fut majd be, farvizén úsztatva az olyan címeket, mint az I Am Alive, a Nexuiz vagy a Warp. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)