Hirdetés

Alaposan eltér majd egymástól a Cyberpunk 2077 városának hat körzete

|

Akad olyan része Night Citynek, ahol bizony nem csak barátságos arcokkal találkozhatunk.

Hirdetés

Az már most borítékolhatónak tűnik, hogy a Cyberpunk 2077 egy kifejezetten részletes szerepjáték lesz, ami nemcsak a műfaj rajongóit szegezheti majd a képernyők elé hosszú órákra. A futurisztikus kalandnak pedig egy olyan város ad otthont, ahol megannyi izgalom és veszély vár a játékosokra, ezért nem árt még a megjelenés előtt picit részletesebben megismerni a játékteret.

Hirdetés

A játék alapjául szolgáló asztali társasjátékban összesen tíz körzetből áll Night City, viszont a CD Projekt Red játékába csak hat kerül be ezek közül. Valószínűleg azért így sem lesz okunk majd a panaszra, mivel eléggé jól megkülönböztethetők lesznek egymástól ezek a városrészek, és most meg is ismerhetjük őket egy picit részletesebben.

  • City Centre: Night City legnagyobb körzete, amit a nagyvállalatok irányítanak, és ahol igencsak magas felhőkarcolókat is láthatunk.
  • Watson: Az ázsiai kultúrák által dominált körzet, ami tele van bevándorlókkal és piacokkal.
  • Westbrook: Gyakorlatilag Night City gazdag elitjének játszótere, és itt találhatjuk meg Japantownt is, ahol gyakran megfordulnak a hírességek és a nagyvállalatok is.
  • Heywood: Elegáns közösséggel rendelkező külvárosi körzet, viszont itt is találkozhatunk bandatagokkal.
  • Santo Domingo: A város iparnegyede, tele erőművekkel és gyárakkal.
  • Pacifica: Kifejezetten veszélyes, elhagyatott körzet, amit tulajdonképpen birtokba is vettek a különböző bandák.

Nektek melyik körzet jön be a legjobban fenti leírások alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)