Hirdetés

Albion Online - mostantól már nem kell fizetni a sandbox MMORPG-ért

|

A fejlesztők elérkezettnek látták az időt, hogy üzleti modellt váltsanak, így most bárki szabadon fejest ugorhat az ambiciózus játékba.

Hirdetés

Elég érdekes MMORPG az Albion Online, ami első ránézésre egy tipikus fantasy kalandnak tűnhet, ám a karakterek nincsenek kasztokba sorolva, és az EVE Online-hoz hasonlóan ebben is a rajongók a játékbeli gazdaság mozgatórugói. Mától pedig már fizetnünk sem kell, ha megnéznénk, hogy működik mindez.

Hirdetés

Április 10-től, vagyis mától kezdve free-to-play modellel üzemel tovább az Albion Online, tehát bárki ingyenesen játszhat vele. A Sandbox Interactive azért érezte szükségesnek ezt a változást, mert azt reméli, így még tovább növekedhet a játék, valamint a fejlesztőgárda mérete is. Egyébként a srácok ígérete szerint semmilyen játékbeli korlátozás nem lesz az ingyenes fiókok kapcsán, ami egyértelműen jó hír azoknak, akik esetleg kipróbálnák a kalandot.

A stúdió ráadásul egy kis ajándékkal kedveskedik azoknak, akik korábban fizettek a játékért. Ennek értelmében mindenki, aki április 10. előtt megvásárolt egy Founder vagy Starter Packet, az kap egy kis ajándékcsomagot, amiben többek között megtalálható egy menő mount, valamint 1000 arany is.

Ha tennétek egy próbát az Albion Online-nal, akkor innen tudjátok letölteni.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)