Hirdetés

Áldott Jó éjt! 2012.12.24.

|

Elérkezett hát a szenteste ideje, nyilván már a legtöbb olvasónknál megérkezett a Jézuska és mindenki boldogan piheg a nagy lakoma után.

Hirdetés

A terített asztalok, nagy kondér halászlevek, fagyöngyök, feldíszített karácsonyfák és ajándékoktól roskadozó polcok mellett nem mehetünk el szó nélkül a GameStar Online mai hírfelhozatala mellett sem, hiszen megannyi újdonság történt eme jeles napon is, volt mit olvasgatni két ajándékozás között. A következő napok folyamán sem maradtok hírek nélkül, erről a szerkesztőség tagjai gondoskodnak és remélhetőleg még néhány "játékteszteléssel" eltöltött boldog perc is belefér a családi idillbe.

A mai három legolvasottabb hír:

1: THQ - Mi lett volna ha...

2: Family Guy Online - Vége a mesének

3: Sprinkfield - Magyar logika iPhone-ra

Az ünnepeket megünnepelendő, fogadjátok szeretettel a Karácsonyi regét az utánozhatatlan Szabó Gyula előadásában:

Áldott jó éjt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)