Hirdetés

Elhagyta a Ubisoftot az Assassin's Creed 3 és a Far Cry 4 rendezője

|

A kreatív igazgató hét év után köszönt le, új irányba akar elindulni.

Hirdetés

Alex Hutchinson Twittere jelentette be, hogy a Ubisoftnál töltött hét év után elköszön a cégtől, és új szakmai kihívások elébe néz.

Hutchinson olyan játékok írója és kreatív direktora volt, mint az Assassin's Creed 3 és a Far Cry 4, valamint korábban az EA-nél a Spore és a Sims 2 lead designereként is dolgozott. Így rengeteg rutinnal  a háta mögött úgy döntött, hogy saját stúdiót alapít, a Typhoon Studiost.

Nagyon büszke arra, amit a Ubisofttal elért, de valami újat és izgalmasat szeretne alkotni a Typhoonnal.

Alapító társával, Reid Schneiderrel már a csapat honlapját is elindították - egyelőre még nem dolgoznak új projekten, hanem feltöltenék a rostert saját megfogalmazásukban merész és tehetséges emberekkel. Remélhetőleg sikerül valami maradandót alkotniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)