Hirdetés

Alexey's Dwice - Tetris új köntösben

|

Az Alexey's Dwice című játékban az idővel kell felvennünk a versenyt, miközben feladatunk, hogy megmentsük a falvat a lavinafenyegetéstől. Iktasd ki a jeges kockákat párjukkal összeillesztve őket, illetve süsd meg őket forró ellentetjükkel, hogy eltávolítsd őket a tábláról. A játék folyamán a hegyről újabb és újabb elemek zúdulnak alá, melyek megsemmisítésében különleges tárgyak lesznek segítségünkre, mint például robbanószerek, stb. A játékban az ínyencek két különböző játékmód közül választhatnak. A kaland módban a játékos pontról-pontra járja be a világot megmentve több falvat is a hosszú téltől. Az árkád módban a már jól megszokott Tetris köszön vissza, ahol a sebesség és az ügyesség elengedhetetlen a kockák megsemmisítéséhez. "Óriási megtiszteltetés egy olyan elismert emberrel dolgozni, mint Alexey," nyilatkozta a WildsnakeTM Software tulajdonosa, Andy Nick. "Több játékot is tervezünk kiadni a közeljövőben ezen a vonalon, ugyanilyen minőségben, mint az Alexey's Dwice-t." Nos sok szeretettel várjuk. Aki azonban képtelen bármire is várni, az tüstént kipróbálhatja a játék demóját.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)